Az elmúlt 30 év legjobb televíziós és színpadi dalaiból, jeleneteiből, poénjaiból hozott válogatást augusztus 26-án, pénteken a Fesztiválkatlanba a L’art pour L’art nagy négyese: Dolák Saly Róbert, Pethő Zsolt, Laár András, Szász Móni.   

A társulat népszerűségét jelzi, hogy a kisebb befogadóképességű Teátrum helyett végülis a nagyszínpadon kellett tartanunk a humoros előadást.

Vajon melyek azok a tényezők, amelyek a ’80-as évek óta összetartják a társulatot? – érdeklődtünk a tagoktól.
Tény, hogy csapodár a társaság” – kezdte viccesen Dolák Saly Róbert, majd (csak!) kicsit komolyabbra fordítva a szót, folytatta: „A köztünk lévő kohézió a legfontosabb. a lelkünk legmélyén még mindig van valamiféle egymás iránti érzelem bennünk.

Saját maguk mennyire kedvelik a megformált karaktereket?
Robi figuráit nagyon szeretem, annyira teljesértékűek, hogy ha egy előadáson a hatból csak egyet játszana el, az is elég lenne számomra. Zsolt zseniálisan alakítja Margitot” – értékelt Pethő Zsolt.
Móni Zigóta figuráját meg kell zabálni, szemtelenül aranyos. András komoly és jelentőségteljes jelenlétével hozza azt a teljesítményt, amit a közönség elvár tőle”- tette hozzá Dolák Saly Róbert, aki kiemelte azt a fontos tényezőt, hogy még mindig tud egymáson is nevetni az idén 30 éves jubileumát ünneplő társulat.

Fintor Gábor
létesítményvezető