Szállások

Szállások

Hotel Vécsecity**** Superior

A műemléki védelem alatt álló Vécsey-Sardagna kastély 1790-ben épült késő-barokk stílusban, amire copf típusú kapukeretei is utalnak. Ekkor még a Vécsey család zsindelytetős kúriája. 1811-ből már átépítéséről szólnak adatok. A kastély kertes domboldalon, szabadon álló, erősen megnyújtott, téglalap alaprajzú épület.

Recepciónk 0-24 óráig áll az Ön rendelkezésére személyesen és telefonon a 200-as melléken.

Bármilyen kérése, kérdése, problémája van, kérjük, forduljon recepciós kollégáinkhoz bizalommal!

A szobákat mágneskártya nyitja, amelyet érkezéskor a recepción vehetnek át vendégeink. A szobák áramellátásához is ez a kártya szükséges, melyet a bejárati ajtó melletti egységbe kell elhelyezni.

Degenfeld Kastélyszálló

A Gróf Degenfeld Kastélyszálló a világhírű tokaji borvidék egyik központjában, Tarcalon található, a Degenfeld szőlőbirtok területén. A birtok parkjának közepén található az egykori kúriából kialakított 4 csillagos, légkondicionált kastélyszálló, amelyben 20 kétágyas szoba és egy lakosztály várja a vendégeket. A szobákban szatelit TV, telefon, internetes csatlakozás és minibár található.

TokajVár Hotel

Tokaj-Hegyalja legújabb szállodája, az elegáns, 21. századi technikával felszerelt Tokajvár Hotel szakképzett munkatársakkal, fiatalos csapattal fogadja vendégeit.

 

A kétszintes szálloda 20 szobával (egy akadálymentesített), egy apartmannal, valamint egy belső parkolóval áll a vendégek rendelkezésére. A szobák klimatizáltak, széffel és WIFI csatlakozással vannak ellátva. Minden szobában mini-bár, TV készülék, valamint bio- matracok biztosítják a vendégek nyugodt pihenését.

Hotel Kelep*** Superior

Tokaj egyik legújabb, egész évben nyitva tartó szállodája, a Hotel Kelep***Superior, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta,  2012 nyarától fogadja vendégeit. 23 szobával és lakosztállyal rendelkezik, közvetlenül a hegy tövében, a sport és horgászturizmusáról is ismert Bodrogtól nagyjából 100 méterre helyezkedik el.