Kiss Ádám humorista előadására már két héttel az esemény előtt minden jegy elfogyott. Ennek tükrében nagy siker övezte önálló estjét a teátrumban augusztus 11-én, pénteken. A rendezvényt egy szép gesztus előzte meg.

A Szerencsről származó Kiss Ádám hazánk egyik legnépszerűbb humoristájává vált az elmúlt években. Két könyvet is írt már. Tokajban tartott 80 perces önálló estjében világkörüli utazásairól és tapasztalatairól mesélt a tőle megszokott stílusban. Négy kontinenst is bejárt a közönséggel, akik kiválóan szórakoztak ezen az estén.

Az esemény krónikájához tartozik, hogy a Fesztiválkatlan Kft. ajándékkal gratulált a tokaji Mozgi Milánnak, aki olimpiai számban nyert Európa-bajnoki aranyat a férfi kajak négyes tagjaként.

A 2017-es Katlan-évad utolsó három teátrumi eseményére is szeretettel várjuk az érdeklődőket. Augusztus 21-én, hétfőn Dr. Vekerdy Tamás előadására. Augusztus 25-én, pénteken közkívánatra a L’art Pour L’art társulat műsorára. Szeptember 8-án, pénteken pedig Prof. Dr. Bagdy Emőke estjére.

 

Fintor Gábor

ügyvezető igazgató