A társadalom legfontosabb kisközösségéről, a család témakörről tartott Prof. Dr. Bagdy Emőke temperamentumos, tudományos, ugyanakkor humortól sem mentes előadást a 2017-es teátrumi programok zárásaként a Fesztiválkatlanban szeptember 8-án, pénteken.  

 

Prof. Dr. Bagdy Emőke munkásságát számos díjjal jutalmazták, nagyon sok könyvet írt, és több mint ezer publikációja jelent már meg.

A nő és a férfi egymást kiegészítve, mindazokkal el tudják látni egymást, amire valóban, az egyéni, személyes komfortérzésükhöz is szükség van, és így biztosítani tudják azt a fészket, amelyben a gyermek élvezi az erőt, a hatalmat, a biztonságot, a szeretetet. Így életvidám, életszerető és életet építő gyermekeket indítunk el a családból” – foglalta össze tömören előadásának lényegi mondanivalóját a „Katlan-stábnak” Professzor Asszony, aki prezentációja után türelmesen, jókedvűen, mosolygósan dedikált, ráadásul külön, személyre szabottan konzultált a Tokajba ellátogató nagyszámú érdeklődők felmerülő kérdéseivel kapcsolatban.

Az esemény krónikájához tartozik az az örömteli bejelentés, mely során hivatalosan is közzétettük: a tokaji Paulay Ede Színház bérletes programjait a Fesztiválkatlan Kft. szervezi majd, így tulajdonképpen ősszel, télen, és tavasszal is találkozhatnak programjainkkal Tokajban. A részletekről várhatóan szeptember végén, október elején adunk bővebb tájékoztatást.


Fintor Gábor
ügyvezető