Elindult a 2016-os évad a nagyszínpadon is

Nagy sikerű koncertet adott Halász Judit a Fesztiválkatlanban, június 5-én, vasárnap.
Halász Judit új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly – Rend lovagjának választották. Jászai Mari – és Kossuth díjas művész.
Tokaji előadása a „Kezdődhet a mulatság” címet kapta.

A koncert a család ünnepeiről szólt. Anyák napjáról, esküvőről, a nagymama neve napjáról, az első iskolába menet izgalmáról, a karácsonyról, a közös utazásról, a majmok kórusáról, de még otthoni kedvenc állataink születésnapjáról is, amit nagy élvezettel, tapssal, és ovációval éltek át a gyermekek és szüleik.

A mesék és versek világába való bepillantással elindítottuk a Fesztiválkatlan nagyszínpadán is a 2016-os programsorozatunkat. A következő eseményünkre-, mely június 25-én, szombaton lesz 20 órától- is várjuk Önöket. Ekkor a Budafoki Dohnányi Zenekar – Hollerung Gábor vezénylete alatt – és egy két száz fős kórus előadásában felcsendülnek többek között az E.T., az Indiana Jones, a Harry Potter, a Jurassic Park, a Hook és a Star Wars összes részének dallamai. Az Oscar-díjas filmslágereket táncegyüttesek és légtornászok látványos koreográfiái kísérik, így igazán izgalmasnak, érdekesnek, katarzisszerű élménynek ígérkezik az újabb „Katlan-program”.

Fintor Gábor
létesítményvezető

Halász Judittal a koncert után interjút is készítettünk: