Rúzsa Magdi, a Máté Péter, Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas énekesnő (közkívánatra!) koncertezett telt házas közönség előtt a Fesztiválkatlanban, augusztus 2-án, pénteken.

A többszörös arany és platina lemezes hazai sztárt, a 2007-es Eurovíziós Dalverseny hetedik helyezettjét már többször „igényelte” a Katlan közönsége az elmúlt években. A romantikus hangulatú helyszín, és egy csodálatos hangú énekes találkozása pedig végre létrejött!

Nagyon komoly a helyszín, VAU!” – így Rúzsa Magdi első (mosolygós) reakciója a Katlanról. „Rendkívül örülök, hogy itt játszhattunk a zenekarommal” – tette hozzá a dalszövegíró, akinek zenéi folyamatosan a rádiós listák élén állnak.

Ezek a slágerek pedig „nyílván” (Aduász, Szerelem, Április, Nélküled, Ég és Föld, Érj hozzám, Jel, Éden, Tejút) felcsendültek Kelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán is 2700 Néző előtt.

Nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyen sokan eljöttetek, bízom benne, hogy értékes élményekkel gazdagodva mentetek haza a koncert után” – üzent Rajongóinak Rúzsa Magdi, aki 2020-ban dupla Aréna koncertre készül. Addig pedig számtalan fesztiválon folytatódik Aduász című turnéja. Tokaji fellépését ajándékkal köszönte meg az intézmény vezetősége.

Dr. Fintor Gábor ügyvezető köszöni meg Rúzsa Magdinak a csodálatos koncertet

fotók: Erdős József/Fesztiválkatlan Kft., felhasználásuk engedélyköteles!