„Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik”

 

Csak pár hete fejeződött be a Fesztiválkatlan sikeresnek mondott 2017-es szezonja, a Fesztiválkatlan Kft. örömteli bejelentést tesz.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tokaji Paulay Ede Színház 2017/2018-as őszi és tavaszi bérletes előadásait a Fesztiválkatlan Kft. szervezi. Ennek kapcsán fontos kiemelnünk, hogy október 15-ig fenntartjuk a korábbi bérletesek helyeit.  Ugyanakkor október 16-tól új nézőink is vásárolhatnak bérleteket, vagy a kiválasztott előadásra jegyeket.

A felnőtteknek három előadásra szóló bérletet kínálunk, három árkategóriában. Az előadások 19:00 órakor kezdődnek.

Elsőként november 19-én, vasárnap találkozhatunk Colin Higgins darabjával. A „Maude és Harold” című előadás fergeteges humorú, ugyanakkor elgondolkodtató és megható is. Esztergályos Cecília a darab főszereplője, aki olyan új arcát, színeit mutatja meg, amiket nem láthattak még a kedves nézők. A gyönyörű előadást a Körúti Színház játssza.

A második előadás december 4-én, hétfőn lesz. Halász–Eisemann–Békeffi operettje, az „Egy csók és más semmi” a Pesti Művész Színház művészeinek előadásában. Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal, ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. A válóperek, a családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak…

A harmadik előadás februárban (pontos időpont decemberben várható!) látható majd. Joe Dipietro: A folyón túl Itália darabja generációs különbségekre épül. Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a pokol, indul a valódi olasz téboly. Az Orlai Produkciós Iroda előadásában az egyik főszerepet Szabó Kimmel Tamás játssza.

Bérletszünetes előadásként tekinthető meg január 26-án, pénteken Ray Cooney: A miniszter félrelép c. produkciója. A szenzációs vígjáték szereplői: Gesztesi Károly, Beleznay Endre, Száraz Dénes, Kiss Ramóna/Bugár Anna, Bánfalvy Ágnes/Gregor Bernadett.  

Lesznek gyermekelőadások is (ezek közül kettő a felnőtt előadásnapokon).

November 19-én, vasárnap 14 órától a Kis herceg a Körúti Színház előadásában.

November 24-én, pénteken a Diótörő az óvodásoknak 10:30-tól, az iskolásoknak pedig 14 órától (Nektár Színház).

December 4-én, hétfőn 10 órától a Micimackó jelent kellemes szórakozást a Fogi Színháztól.

Egyébként több rendezvényt is szervezünk majd a Kulturális- és Konferenciaközpontban (színház, Zsinagóga).

Ide sorolható a szilveszteri rendezvény.

A Fesztiválkatlan Kft. szervezésében töltheti szilveszterét is Tokajban, a Zsinagógában. RETRO zenével (a lemezjátszóknál DJ DEZI), kulturális műsorral, vacsorával (a Halra Bor étterem közreműködésével), tombolasorsolással várjuk azokat, akik Tokajban kívánják búcsúztatni az óévet, s egyben köszönteni az újesztendőt, december 31-én (vasárnap). A tombola főnyereménye egy 2 fő részére szóló WELLNES hétvége félpanziós ellátással Hajdúszoboszlón, a négycsillagos Hotel Aurumban.

Bízunk benne, hogy programjainkkal felkeltettük a kedves Olvasó érdeklődését, és minél többször találkozhatunk majd a minőséget garantáló eseményeinken.

Fintor Gábor
ügyvezető igazgató

 

Bérletek, jegyek kaphatók a jegy.hu hálózatában, a broadway.hu, valamint a fesztivalkatlan.hu oldalon, a Fesztiválkatlan pénztárában. Szép kártya elfogadó hely.

Infó: 06-30-633-0735, 47-552-034