Az egykori Megasztár győztese, Tóth Vera adott koncertet a Fesztiválkatlan teátrumában július 27-én, pénteken. A szokásos „Tóth Verás” dalok (Sorskerék, Gyémánt) mellett felcsendültek Dés László, Cserháti Zsuzsa szerzemények is. Produkciójával bizonyította: az egyik legjobb énekesnő Magyarországon bizony Tóth Vera.

Minden dalnak volt egy története itt a Katlanban” – kezdte nyilatkozatát a „Katlan-stábnak” Tóth Vera énekesnő. „Mindegyik dal egy állomás az életemben, mindegyikhez kapcsolódik, fűződik egy olyan élmény, ami velem, illetve a közönséggel történt meg az eddigi pályafutásom alatt” – folytatta. „Tulajdonképpen az estem a közönséggel történő közös kapcsolódásról szólt, ezért is beszéltem sokat az éneklés mellett” – árulta el. Ez az összhang közte és a Nézők között remekül működött, hisz a mély érzelmek kiváltása mellett, igazi koncerthangulatú tombolásba is volt része Verának, aki sok-sok humorral fűszerezte „előadását”, melyre igen vevők voltak a rajongók, az érdeklődők. „Nagyon fontosnak tartom, hogy a szerzőkről, szövegírókról is szót ejtsünk a műsoromban” – tette hozzá kiemelve Tóth Vera.

Produkciójával bizonyította: az egyik legjobb énekesnő Magyarországon bizony Tóth Vera, akinek virágcsokorral is kedveskedtünk a feledhetetlen koncertje után.

Dr. Fintor Gábor

ügyvezető igazgató