Bonnie Tyler Magyarországon 2019-ben egy helyszínen lép/lépett fel. Az ötéves Fesztiválkatlanban adott – hatalmas sikerű – telt házas koncertet július 27-én, szombaton.

Bonnie Tyler az It’s a Heartache és Lost in France című örökzöld dalaival robbant be a zeneiparba. A Total Eclipse of the Heart és a Holding Out for a Hero című slágereiből lemezek milliói keltek el, amit a Guinness rekordok könyvében is jegyeznek. Legújabb lemeze idén jelent meg karrierjének 50 éves tiszteletére, Between the Earth and the Stars” címmel, melyről a Katlan-stábnak is mesélt.

Nagyon imádom ezt a lemezt, különösen azért, mert három duettet is énekelek benne, három kiváló emberrel. Clif Richarddal, Rod Stewarttal, és Francis Rossival” – mondta Bonnie Tyler.   

Nagycsaládban nőttem fel három leány, és két fiútestvérrel. Hamarabb házasodtam, mint ahogyan híres lettem, 47 éve vagyunk házasok a férjemmel” – magyarázta az arra irányuló kérdést, hogy vele kapcsolatban miért nem ír „botrányokról” a média.

Gyönyörű a tokaji helyszín, szinte a sziklából válik ki a színpad, és a nézőtér. Csodálatos, mesés ez a helyszín, és a szervezés is kiváló. A bor a kedvenc italom, a tokaji is nagyon finom” – tette hozzá Bonnie Tyler.       

A tartalmas, élmény dús, felejthetetlen, szenzációs koncertet egy egyedi gravírozású névre szóló „tokajival”, és (persze) virágcsokorral köszöntük meg a Fesztiválkatlan Kft. nevében a világsztár énekesnőnek.

fotók: Erdős József/Fesztiválkatlan Kft. (felhasználásuk engedélyköteles!)

Dr. Fintor Gábor ügyvezető