Csákányi Eszter önálló estjét láthatta a Fesztiválkatlan közönsége június 30-án, pénteken. Empátiával, humorral, iróniával, élő zenekari kísérettel.

 

A művésznő a női lélek megannyi arcáról, sokszínűségéről mesélt „Akit az istenek szeretnek” c. tokaji produkciójában. „Ez egy intim előadás” – árulta el Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki kifejtette, hogy a produkció habár standard szövegekből és mondanivalóból áll, mindig változik az adott körülményeknek megfelelően. „Roppant módon éreztem a közönség kíváncsiságát, ami nagyon jól esett.”

Miért ennyire változatos a produkció? – érdeklődtünk.

Zöldi Gergely dramaturg barátommal állítottuk össze a műsort. Arra törekedtünk, hogy a dalokat másképpen adjuk elő, mint ahogyan az eredetileg szól. Bízom benne, hogy a műsorommal sok erőt kaptak elsősorban a nők, hogy érdemes felállni, küzdeni, továbbmenni, továbblépni. Egyébként pedig sikeres előadásokat kívánok a Fesztiválkatlannak!” – zárta jókívánságaival Csákányi Eszter művésznő.

A Fesztiválkatlan következő teátrumi eseménye a Párterápia vígjáték lesz július 21-én. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé…

A legközelebbi eseményünk pedig a nagyszínpadon lesz. A hazai könnyűzene alighanem legjobb férfi hangja, az énekes-dalszerző Molnár Ferenc CARAMEL július 8-án, szombaton ad koncertet.

 

Fintor Gábor

ügyvezető igazgató