Bereczki Zoltán bensőséges hangulatú – sok-sok meghitt és őszinte érzelemmel, jókedvvel, vidámsággal teli – koncertjét láthatta a Fesztiválkatlan közönsége augusztus 14-én, pénteken.  

Bereczki Zoltán országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé. Folyamatosan jelen van a színházi életben. EmerTon díjas színész. Emellett arany, és platinalemezes, Fonogram díjas énekes. Tokajba a legismertebb slágerekből összeállított akusztikus koncertjével érkezett két zenésztársával, Bubenyák Zoltánnal és Balog Lászlóval. A fellépés előtt pedig készségesen válaszolt a feltett kérdésekre a Katlan-stábnak.

Hogyan élte meg a „karantén időszakát” (amikor egyáltalán nem lehettek fellépések)?

Az első időszakot pihenéssel töltöttem. Nagyon sokat foglalkoztam a családommal, a kedvesemmel, a ház körüli munkákkal. Aztán ahogyan teltek a hetek, elkezdtem (én is) aggódni a csapatomért, a zenekaromért. Nagyon örülök, hogy most már dolgozhatunk.  

Lehet-e különbséget tenni munka és munka között? – utaltunk sokoldalúságára (színház, televízió, zenélés)

Más energiák, más közönség, más nyelvezet. Már egyik nélkül sem tudnám elképzelni az életemet. Nagyon szeretem a színházat, a televíziót (tehetségkutató műsorokban történő zsűrizést) és a zenét is.

Mivel érkezett Tokajba?

Nem megyünk vendégségbe üres kézzel (mondta mosolyogva), így hoztam meglepetéseket. Elsősorban a saját kedvenc dalaimat, ugyanakkor olyanokat is, amiket még nem vettünk lemezre.

Az emlékezetes műsort egy „tizenhároméves” tokaji aszúval is megköszöntük Bereczki Zoltánnak.

Dr. Fintor Gábor

igazgató