Caramel élő koncertjével folytatódtak a nagyszínpadi események a 2017-es Katlan-évadban. Az ország egyik legjobb férfi hangja lenyűgözte a közönséget július 8-án, szombaton.

Molnár Ferenc 12 éve a magyar popzene állócsillaga. Az egykori Megasztár-győztes Caramel nevéhez díjak, arany és platinalemezek, valamint klasszikussá vált dalok fűződnek.

Magával ragadó ez a helyszín, ez a miliő. Nagyon örülök, hogy itt lehetek” – dicsérte a Fesztiválkatlant a népszerű énekes.

A koncerten Caramel karrierjének legfontosabb, legemlékezetesebb, legsikeresebb dalai szólaltak meg. „Ritkán fordul elő, hogy nem zenekarral lépek fel, hisz az élő koncert varázsa nyílván felemelőbb a közönségnek is, hisz az emberi lélek szólal meg benne” – mutatott rá. „A legújabb lemezemmel éppen a Katlan-koncert napján lettünk kész, melyet majd július 28-án mutatunk be Budapesten. Aki eljön a koncertre, megkapja a lemezt” – ismertette.

Az új lemezről elsők között nekünk mesélt Caramel.

Mindig az érzelmekre figyelek, most olyan lemezt próbáltam készíteni, ami elsősorban a közönségemnek szól, emberközeli témákról énekelek. A legutóbbi lemezem, az Epicentrum kicsit kritikusabb hangvételű, a mostani sokkal szerethetőbb lesz, nagyon elégedett vagyok vele” – fejezte ki örömét Molnár Ferenc.

A Fesztiválkatlan következő eseménye az Experidance társulat leglátványosabb előadása, a Nostradamus c. produkció lesz július 16-án, vasárnap.

 

Fintor Gábor

ügyvezető igazgató