Család ellen nincs orvosság címmel mutatta be produkcióját a Vidám Színpad a Paulay Ede Színházban, május 4-én, pénteken.

A komédiában nem telt el perc nevetés nélkül. Ha rangsorolni lehetne a vígjátékokat, a „Család ellen nincs orvosság!” mindenképpen dobogós helyen végezne. Ez a cím is joggal járhatna neki: „Nevetés ellen nincs orvosság!”

„Ezt a darabot játsszuk a legtöbbet” – árulta el Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója, aki egyben a darab főszereplője is. „Százharminc oldalnyi szöveget kellett megtanulnom, ugyanakkor úgy érzem, ez a szerep az enyém. Beleférnek az improvizációk is, mindenhol nagy sikert aratunk vele, nagyon jó volt a tokaji közönség is” – tette hozzá (mosolyogva) a „Katlan-stábnak”.

Ez az a darab, amit garantáltan élvez a közönség, és a színészek is, óriási a vonzása, illetve a varázsa is a szöveg miatt” – mondta Straub Dezső rendező, amit Nyertes Zsuzsa és Götz Anna színésznők is megerősítettek, ráadásul nagyon örülnek, hogy boldoggá tudták tenni a tokaji közönséget.

 

Fintor Gábor

ügyvezető

Az eseményről készült fényképalbumunk itt található.

 

A Paulay Ede Színház új előadásai: 2018. november 23-án a Cirkuszhercegnő (operett), 2018. decemberében Az egérfogó (krimi), 2019. január 18-án Négy meztelen férfi (vígjáték)

Az előző évadban megvásárolt bérletek megújítására 2018. július 31-ig van lehetőség.

Új bérletek, és az előadásokra jegyek augusztus 1-jétől, a korlátozott számú szabad helyekre válthatók.

Bérletek 9.000 Ft-tól.

Bérletvásárlás: Fesztiválkatlan pénztárában

Infó: 30-633-07-35, 47-552-037