A legendás énekes, Zorán koncertje jelentette a 2017-es nagyszínpadi Katlan-szezon záróeseményét szeptember 2-án, szombaton a Fesztiválkatlanban.

A magyar zenei élet egyik legnagyobb alakja örömmel nyilatkozott a koncert előtt a „Katlan-stábnak”. „Nagyon díjazom annak a kreátornak az ötletét, aki idetervezte ezt a színpadot, lenyűgöző” – kezdte dicsérő szavakkal Zorán. „Az akusztikája is nagyon jó, ami egy szabadtéri helyszín kapcsán nem magától értetődő dolog” – folytatta. „A telt ház egy külön inspiráló erőt jelent számomra” – mutatott rá. „Több kihagyhatatlan dalt játszunk majd a Katlanban ma este, hisz annyira hozzánk nőttek már ezek a muzsikák” – említette a Liszt Ferenc és Kossuth Díjjal kitüntetett énekes legenda.

A tokjai koncert alatt a rajongó nézőkkel való közvetlen kapcsolata, egyéni stílusa családias hangulatot, közvetlen légkört teremtett a két és fél ezres nézőközönséggel. Csodálatos hangján ámult a közönség. Kivétel nélkül minden dal után vastapssal hálálták meg a nagyszerű előadást, melyet a közös éneklések is megkoronáztak.

A minőség, a kultúra és a gasztronómia várja Önöket a Fesztiválkatlanban 2018-ban is!

Fintor Gábor

ügyvezető