Nyíregyháza, Tokaj – Extreme Trail Hungary SE néven nemrég alakult az a sportegyesület, mely szervezésében szeptember 2-án 9 órától akadályfutó-verseny lesz Tokajban. 

A zömmel nyíregyháziakból álló alapítók nagy lendülettel láttak munkához, már beszerezték a szükséges engedélyeket, tervezik az akadályokat.

– A gyerekfutamból, a 7,5 és a 15 kilométeres távból áll az I. Extreme Trail Akadályfutás. Biztosítjuk a chipes időmérést, az emlékpólót, az egyedi érmet. Mottónk: Ha a cél lebeg a szemed előtt, az akadályok sem ijesztenek el tőle – említette Vitkai Elemér, az egyesület elnöke.

Már lehet regisztrálni a versenyre, eddig az ország különböző tájairól jelentkeztek. Bővebben a www.extremetrail.hu oldalon informálódhatnak, illetve az extremetrailhungary@gmail.com e-mail címre írva reagálnak a felmerülő kérdésekre, a nevezést illetően pedig a +36 20-331-7517-es számon érdeklődhetnek.

„Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, újra kezdőket és profikat. Első alkalommal Tokajban egy szuper akadály versenyen ahol nem spórolunk semmin. Rengeteg igényes profi akadály, gyönyörű vonalvezetés 7.5km és 15km -en. A gyerekekről sem feletkeztünk meg, az ő futamuk is sok sok meglepetést tartogat.
Rövid távon és a nagy körön is frissítő pontok lesznek, igyekszünk kicsit könnyebbé tenni a dolgotokat, szükségletek lesz rá úgy gondoljuk! 😁
Amennyiben részt veszel, számíts 25 db akadálynál többre! Minden sikeresen célba érő futónk Finisher pólót és egy nagyon komoly érmet kap, ezzel is próbáljuk feledhetetlenné tenni ezt a remek szombati napot!
A rendezvény központjában lesz minden mi szem szájnak ingere. A Salomon Center által biztosított kedvezményes cipő, felszerelés és kiegészítő vásárlási lehetőség.
Hangulatfelelős: Koltai Tamás (DJ. Koltai)”

 

Forrás: szon.hu