Fábry Sándor önálló estjével folytatódott a 2018-as Katlan-szezon. Az ország egyik legismertebb humoristája kitett magáért, poénjaival alaposan megnevettette a Paulay Ede Színház közönségét június 1-jén, pénteken. 

 

A Kiváló művész díjjal jutalmazott humorista örömmel nyilatkozott stábunknak.

Fellépőként az elmúlt húsz évben egyszer jártam Tokajban, ugyanakkor turistaként természetesen (ahogyan illik) többször is meglátogattam pincészeteket, fogyasztottam finom halászlevet, illetve csodáltam meg a Bodrog és a Tisza találkozását. Ráadásul ebben a városban van egy kitűnő furmint, ami kiválóan alkalmas fröccs készítéséhez” – mondta.

Mennyire látja jónak a humorista utánpótlást hazánkban? – tettük fel a kérdést.

Nagyon jónak látom, sokan közülük munkatársaim voltak, mint Litkai Gergő, Kőhalmi Zoli, Aranyosi Peti. Közel 10 évet dolgoztak a műsoromban. Dombi és Kiss Ádám az én műsoromban mutatkozott be. Bödőcs Tibi legalább van olyan jó, mint én voltam fénykoromban. Tehát elégedett vagyok, azonban tudomásul kell venni, hogy ez már egy másik generáció, más érdeklődéssel”- tette hozzá Fábry Sándor.

 

A Fesztiválkatlan következő eseménye És Rómeó és Júlia…c előadás lesz a Paulay Ede Színházban június 6-án, szerdán 19 órától. A legközelebbi humorestünk pedig június 29-én a nagyszínpadon Dumaszínház Four Stars Hadházi Lászlóval, Aranyosi Péterrel, Beliczai Balázzsal, és Szupkay Viktorral.

 

Dr. Fintor Gábor

ügyvezető igazgató