Felhőtlen szórakozást, sok nevetést hozott a Páratlan páros c. előadás a Paulay Ede Színházban, május 11-én, szombaton.

A HeArt társulat Ray Conney (a vígjáték műfaj koronázatlan királya) darabját, a Páratlan párost mutatta be. John Smith (Krajnik-Balogh Gábor) londoni taxisofőrnek két otthona van. Az egyikben Mary (Kálmán Henrietta), a másikban Barbara (Magyar Viktória) várja haza a férjét. A hétköznapi ember egy váratlan balesetig sikerrel titkolja kettős életét. A hazugságok és alteregók egyre szaporodnak, míg végül az identitások káosza elnyeli az igazságot.

Ez egy mai, 21. századi, nagyon lendületes, fiatalos Páratlan páros” – mondta Krajnik-Balogh Gábor, a darab főszereplője. „Rendkívül vidám próbafolyamat előzte meg az előadás kész változatát, a cél mindig a közönség megnevettetése” – fűzte hozzá. „Azt gondolom, ha mi jól érezzük magunkat a színpadon, akkor a nézők is kellemesen kikapcsolódnak a 2 óra alatt. A saját szerepem rendkívül hálás, ugyanakkor rávilágít a karakter szerepének a pozitív és negatív oldalaira is. Nem biztos, hogy megéri két feleséget „tartani” párhuzamosan ” – jegyezte meg mosolygósan az ismert színész.

Krajnik-Balogh Gábor (balra) a Páratlan páros főszereplőjeként
fotó: Erdős József

Ezzel a darabbal debütált a társulatunk” – árulta el Kálmán Henrietta, a fiatalokból álló HeArt társulat alapítója. „Szerintem nagyon jól fogadta a tokaji közönség is az előadásunkat. A szívből jövő, őszinte nevetés nagyon jól esik számunkra, fantasztikus érzés” – tette hozzá a színésznő.   

Kálmán Henrietta Mary szerepében
fotó: Erős József

A Fesztiválkatlan következő eseménye a Paulay Ede Színházban már az ötödik, jubileumi Katlan-évad keretein belül lesz. Az Illúzió Mesterei július 6-án, szombaton dupla előadásként 16 és 20 órától.  A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a tokaji közönséget is elvarázsolják! A műsorban fellép Hajnóczy Soma bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes.

Dr. Fintor Gábor

ügyvezető igazgató

Jegyek kaphatók a jegy.hu hálózatában, a broadway.hu, a fesztivalkatlan.hu oldalon, a Fesztiválkatlan pénztárában, a tokaji Tourinform irodában. Szép kártya elfogadó hely. Infó: 06-30-633-0735, 47-552-034