„Ahol a világ első zárt borvidékének (Hegyalja) boraiból válogathat”

A Tokaj-hegyaljai borvidék 27 települést foglal magába. Ezek közül 9 település képezi a világörökségi terület magját, illetve Sátoraljaújhelyen az Ungvári Pince, Sárospatakon a Rákóczi Pince, és a hercegkúti pincesor, Tolcsván a történelmi pincesor, az Oremus pincéi, valamint a Tokaj Kereskedőház Bormúzeuma. A borvidék többi települése a világörökségre vonatkozó UNESCO-konvenció szerint védőzóna a világörökségi magtelepülések körül. A borvidék jelképe és egyik központja Tokaj városa, amely világhíre révén egész Magyarország jelképévé vált. Tokaj-Hegyalján a táj, az ökoszisztéma, az emberi kultúra és tradíciók egyedülálló összefüggése található meg.

A Fesztiválkatlan területén megtalálható exkluzív Vinotékában közel 30 különböző borászatának több mint 100 féle palackozott bora található meg. Az esztétikai élményen túl az ide látogatóknak lehetősége van a borok zamatának és aromájának megízlelésére is, hisz a legtöbb termékünket a Fesztiválkatlan területén működő „Katlan Cafe”-ban megkóstolhatja.
A borok mellett a térség helyi termelőinek sokszínű termékeit (lekvárok, ecetek, ajándéktárgyak), illetve Tokaj és a Fesztiválkatlan relikviáit is megtalálja üzletünkben.

SZÓRAKOZZON, NÉZELŐDJÖN, KÓSTOLJON és VÁSÁROLJON!