A Fesztiválkatlan és a tokaji Kulturális Központ Városi Gyermeknapot szervez a Fesztiválkatlanban, május 30-án, vasárnap. A belépés védettségi igazolványhoz kötött.  

Az esemény során számos programon vehetnek részt a kicsik és nagyok. Lesz ugráló és légvár, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozás. Ezen kívül különböző sportprogramokon, kerékpáros ügyességi versenyeken is megmérkőzhetnek az érdeklődők.

11 órától bábszínház, 13 órától pedig Frici bohóc műsora szórakoztatja majd a gyermekeket.

Fellépnek majd a helyi művészeti csoportok is 14 órától, az eseményt pedig a 17 óra 30 perctől kezdődő Belvárosi Betyárok zenekar élményekben gazdag fellépése zárja.

Természetesen (egész nap) lesz büfé és vásári finomságok: a fagyitól kezdve a kürtőskalácson át egészen a vattacukorig.

A belépés díjtalan, ugyanakkor a járványügyi szabályok betartása kötelező!

Ezek a következők:

A hatályos jogszabályok szerint a Fesztiválkatlan gyermeknapi eseménye is KIZÁRÓLAG érvényes védettségi igazolvánnyal és személyi azonosságot igazoló okmánnyal (személyazonosító igazolvány, útlevél, jogosítvány) látogatható.

A kiskorúak esetében pedig ugyanezen dokumentumokkal rendelkező kísérővel látogatható.

A Katlanba történő belépés előtt mindkét igazolvány meglétét kötelező ellenőriznünk. Kérjük Önöket, hogy a gördülékenyebb beengedés érdekében készítsék elő ezeket. Sajnos, ha bármely ok miatt nem tudják felmutatni az említett beengedéshez szükséges dokumentumokat, nem áll módunkban beengedni Önöket az adott eseményre.