Az Illúzió Mesterei címmel láthatott lélegzetelállító előadást a Tokaj Fesztiválkatlan közönsége a Paulay Ede Színházban. A kétszeres bűvészvilágbajnok Hajnóczy Soma mellett Kelle Botond és Lui „varázsolta el” a közönséget június 19-én.

Az Illúzió Mesterei már többször kápráztatták el minket Tokajban. A közel teltházas bemutató kapcsán a humoráról is jól ismert bűvész, Hajnóczy Soma szerint ez visszaigazolja azt, hogy az emberek a mai napig szeretik a csodákat, ilyenkor hajlamosak arra, hogy elhiggyék: a csoda velük is megtörténhet.

– A bűvészet egy olyan mindenkit megmozgató műfaj, ami nyolctól százéves korig érdekes lehet. Ezért is jöhetünk rendszeresen vissza műsorunkkal Tokajba, bízunk abban, hogy ezzel valóban csodálatos pillanatokat szerezve nézőinknek – emelte ki a kétszeres bűvészvilágbajnok.

Kelle Botond is elismert név a szakmában, ötszörös magyar bajnok bűvészként gondolatolvasással készült a tokaji fellépésre.

– Törekszünk arra, hogy a bűvészetnek minél több ágát bemutassuk egy ilyen előadás folyamán. Nem könnyű egy ilyen produkció bemutatása, a tokaji fellépésre is egy kilenc fős stáb kísért minket, a sikeres produkció érdekében összehangoltan kell együtt dolgoznunk.

Lui a nagyszínpadi illúziók mestereként lépett fel a Paulay Ede Színházban.

– Különleges mutatványokkal érkeztünk Tokajba, ezekből sok a saját találmányunk. A három bűvész között én ma az „illúziót” képviselem, szóval én leszek az, aki eltüntet vagy éppen elővarázsolja partnernőjét a dobozból – emelte ki Lui.

A Fesztiválkatlan évada a Paulay Ede Színházban folytatódik, június 24-én a Miss Daisy sofőrje című darabot láthatja a közönség a Jászai Mari -díjas Egri Márta, Pál Tamás és Kálid Artúr szereplésével a Veres1 Színház előadásában.