A legendás énekesnő, Koncz Zsuzsa koncertje jelentette a 2016-os nagyszínpadi Katlan-szezon záróeseményét szeptember 3-án, szombaton a Fesztiválkatlanban. 

Koncz Zsuzsa karrierje a ’60-as évek óta töretlen. Mint ismert, Kossuth és Liszt Ferenc díjas előadóművész, a magyar pop zene talán legnagyobb élő legendája. Örökérvényű dalain generációk nőttek fel. Több tucat album, aranylemezek, kitüntetések jelzik fantasztikus pályafutását. Számtalan hazai és külföldi fesztiválon aratott elsöprő sikert. Kulturális hatása egész Európán átível, így nem véletlen, hogy telt házas koncertet adott nálunk is.

A rajongókkal való közvetlen kapcsolata, egyéni stílusa családias hangulatot, közvetlen légkört teremtett a két és fél ezres nézőközönséggel. Csodálatos hangján, erőteljes színpadi jelenlétén, jellegzetes mozdulatain még mindig ámul a publikum.
Kivétel nélkül minden dal után vastapssal hálálták meg a nagyszerű előadást, melyet a közös éneklések és a záró-számnál állva tapsoló közönség koronázott meg. Dalaihoz fontos, meghatározó érzések kapcsolódnak a mi életünkből, így azok felcsendülése sokakban okozhatott olyan katarzist, mint amikor kedvenc sportolónk megnyeri az olimpiát. Ezt konstatálhatjuk a pozitív nézői visszajelzések alapján is.
A „Ha én rózsa volnék” című szám után Tokaj város polgármestere, Posta György nyújtott át egy gyönyörű csokrot a művésznőnek. Szervezőként pedig nagyszabású meglepetés tűzijátékkal kedveskedtünk nézőinknek, mellyel lezártuk a 2016-os nagyszínpadi előadásainkat.

Az idén a Teátrumban szervezünk még eseményt, hisz dr. Csernus Imre, Magyarország egyik legnépszerűbb pszichiátere tart előadást párkapcsolati témában október 7-én, pénteken. Ráadásul a Fesztiválkatlan ad otthont a világ legnagyobb akadályfutó versenyének kikiáltott Spartan Race versenynek, amely várja a sport szerelmeseit október 22-én, szombaton.

A minőség, a kultúra és a gasztronómia várja Önöket a Fesztiválkatlanban 2017-ben is!

Fintor Gábor
létesítményvezető