Elkezdődtek a Fesztiválkatlan 2017-es nagyszínpadi produkció is. Az ország legnépszerűbb gyermekzenéket játszó zenekara, az Alma együttes szórakoztatta sok-sok humorral fűszerezve a közönséget június 18-án, vasárnap.  

 

Nincsen olyan kicsi és szülő, aki ne ismerne legalább egy dalt az Alma együttestől. A közkedvelt „Ma van a szülinapom” című slágerük, vagy a Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat zenéje minden gyermek kedvencévé vált az elmúlt évek alatt.

 

Lehidaltunk, amikor megérkeztünk és megláttuk a Katlant, egyszerűen gyönyörű, ízléses, és a környezet varázsa lenyűgöző.” – magasztalta a Fesztiválkatlant Buda Gábor, a zenekar énekese, majd kitért a gyermekekre. A közönségünkből, vagyis a gyermekekből olyan energia árad, ami mellkason vágja az előadóművészt. – mondta.

És, hogy mit jelent ez pontosan?

Gyakran vagyunk fáradtak, azonban az irányukból áradó szeretet úgy érint, mint egy kellemes tengerparti érzés homokkal, sirályokkal, napsütéssel.” – árulta el. „Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy a gyerekek 21 évvel ezelőtt „kiválasztottak” minket.” – tette hozzá. „Dalaink mondanivalója elsősorban a kicsiknek szól. Ugyanakkor a koncertek alatt észrevesszük, megszólítjuk a felnőtteket, szülőket, nagyszülőket is, hisz bennük is megvan a gyermeki gondolkodásmód valahol.” – így Buda Gábor.

 

A Fesztiválkatlan Alma koncertjének krónikájához tartozik, hogy a zenekar a színpadon ajándékkal és dallal köszöntötte a 7. születésnapját ünneplő tokaji Gavalla Fannit. De biztosak lehetünk abban, hogy rajta kívül még több száz gyermeknek marad felejthetetlen élmény az Alma zenekar tokaji koncertje.

 

Fintor Gábor

ügyvezető igazgató 

Az Alma zenekar koncertjéről fényképalbumot is készítettünk.