Szinte „felrobbantotta” Majka és zenekara vasárnap esti (július 24-i) koncertjén a Tokaj Fesztiválkatlant. A rapper, dalszerző fantasztikus bulit varázsolt Tokajban.

– Nagyon jó ez a helyszín, tényleg szép – mondta örvendezve a  soundchecket követően a Katlan Stábnak adott interjújában a népszerű zenész. – Atomtámadás esetén is erre fogunk jönni, mert mindent kibír – tette hozzá humorosan.

A Majka és a Ők Veres Mónika „Nikával” kiegészülve amellett, hogy fantasztikus bulit varázsolt, nagy figyelmet fordított a minőségre is. A mindenki által ismert dalokat fantasztikus látványvilág egészítette ki LED-falakkal, valamint füst- és tűzgépekkel.

– Én akkor érzem magam jól, ha a közönség jól érzi magát. Nem az a fajta művészlélek vagyok, aki magát szereti szórakoztatni, s bár ez sem utolsó szempont, de annak nagyon örülök, hogy ez találkozik a közönség igényeivel – emelte ki Majoros Péter.

Majka – végig jókedvűen – hatalmas show-t csapott a Katlanban, és a koncert végén elmondta a tokaji közönségnek, hogy rendkívül örül annak, hogy a turnéját (sorozatos állóhelyszínű koncertjeit, a kicsi monotonitást) egy ilyen különleges helyszínnel „szakították” meg (hol ülve, hol állva bulizott a közönsége), ami számukra újdonságot, igazi feltöltődést jelentett.

Az is kiderült, hogy egy nagyon fontos közös tulajdonság van Majkában és a Fesztiválkatlanban: a közönség maximális kiszolgálása! 

Ezt a folytatás is garantálja, hisz az idei szezonban több koncerttel is várjuk még a zenekedvelőket a Tokaj Fesztiválkatlanban. Augusztus elején Rúzsa Magdi lép fel, a szezonzáró bulit pedig idén is Ákos adja. Július utolsó szombatján a Boban Markovich Orkestar játszik Palya Beával kiegészülve, augusztusban pedig Richard Claydermann is a vendégünk lesz.  

fotók: Erdős József/Fesztiválkatlan