Bereczki Zoltán akusztikus koncert

Bereczki Zoltán hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága teszi igazán különlegessé! Az EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, valamint Fonogram díjas énekes augusztus 14-én, a Tokaj Fesztiválkatlan Teátrumában ad koncertet.

A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskolát, ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ,,Csináljuk a fesztivált” című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ,,A nagy duett” című show-ban és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.

2014-ben indult útjának Álomkép, Illuzió, Szenvedély, majd Csillagkép és Közelebb néven futó turnéja, ahol óriási tömegeket mozgat meg minden alkalommal.

2016-ban a Sztárban Sztár +1 kicsi műsorban követhettük szereplését Berki Artúrral az oldalán. A 2018-ban megjelent Choices című szerzeményének egy része lett az egyik legnépszerűbb chipsmárka reklámzenéje Európa-szerte. 2019-ben visszatért a televízió képernyőjére is a Sztárban sztár leszek zsűrijeként.

A színházi életben is folyamatosan jelen van, a mai napig láthatjuk őt a nagy sikerű Lepkegyűjtő, Nemek és igenek, a Pillanatfelvétel vagy a Dolgok, amikért érdemes élni című darabokban.

 

Az akusztikus műsor művészei:

Bereczki Zoltán

Bubenyák Zoltán

Balog László