Carson Coma

2023. augusztus 18. (péntek), 20.30

 

Vendég: Jazzbois

 

A Carson Coma rockzenekar 2023. augusztus 18-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán ad koncertet!

A Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint alkotta formáció 2018-ban alakult, eddig három nagylemezt adtak ki, legutóbb a Digitális/Analóg címűt. Az együttes az Immunissá válunk, a Pók vagy a Kék Hullám Kemping című dalokkal vált a hazai zenei élet első számú fiatal gitárzenekarává.

Koncertjeikkel bejárták az egész országot, felléptek a legnagyobb hazai fesztiválokon, de a határon túl is láthatták őket. A társadalmi ügyekben is szerepet vállaló együttes 2022-ben az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó elismerését Düsseldorfban vehette át, dobogós helyen szerepelt az RTL Év Embere díján, a mozgóképes világ iránti rajongásukról pedig a Magyar Klipszemléken szerzett díjaik adnak tanúbizonyságot.

Idén augusztusban a tokaji közönség élőben is tanúja lehet, hogy a hat fiatal srác hogyan nyomja a rockot, és zenéjükkel hogyan sodorják magukkal a hallgatóságot.

A Jazzbois egy fúziós jazz-hip hop trió Budapestről, Molnár Bencze – billentyű, Sági Viktor – basszusgitár, Czirják Tamás – dob felállásban. A Blunt Shelter Records-nál megjelent debütáló kiadványuk, a “Jazzbois Goes Blunt” hatalmas utat járt be hazai és nemzetközi vizeken egyaránt, felborzolva mind a jazz-hip-hop fúziójának kedvelőit, mind az új hullámos jazz mesterek hangzásvilágát. Munkásságukra több szerkesztő is felfigyelt, jelenleg is hallható egy kaliforniai mc-vel, Kid Abstrakt-al közös számuk, a “Jazz Rap“ playlisten, de a Soulection atyja, Joe Kay is gyakran pörgeti őket, sőt, a kortárs jazz egyik bástyájaként számontartott Brownswood kiadó listáján, illetve az ide köthető legendás worldwide.fm-en is több ízben voltak hallhatóak. A stream-eken túl pedig a fellépéseken keresztül lehet igazán érezni azt az elképesztő energiát, ami jellemzi közös hangzásvilágukat. Felejthetetlen zenei élményt nyújtanak minden egyes koncerten. Igazi, vérbeli zenészek.

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!