jazz_nagy
jazz_nagy

JAZZ+AZ koncert

Éppen huszonegy éve történt, hogy átszáguldott a magyar pop egén a Jazz+Az üstököse, a rendhagyó alkalomból Gesztinek, Désnek és a lányoknak kedvük támadt a nagy sikerű budapesti koncert után, idén nyáron is koncertet adni.

 

Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés László és az eredeti zenekar

Annak idején Geszti és Dés akkor találták ki, hogy együttest alapítanak, amikor A miniszter félreléphez írtak dalokat, és elhatározták, hogy csinálnak egy zenés filmet, amelynek része lesz az új zenekar is. A Dés-Geszti szerzőpáros már a Jazz+Az előtt is olyan sikereket tudhatott magáénak, mint A Dzsungel könyve musical a Pesti Színházban, sőt a köztük lévő együttműködés azóta is töretlen, gondoljunk csak A Pál utcai fiúk zajos ünneplésére a közelmúltból!

 

Geszti már akkor is tisztában volt vele, hogy „egy nő több mint három”, de azzal is, hogy ez a bölcsesség az együttesre nem érvényes. Így három fiatal és tehetséges énekesnő csatlakozásával jött létre a Jazz+Az produkció, hogy rövid de intenzív pályafutása alatt sikert sikerre halmozzon. Albumaik platinalemezt értek, a közönség hamar a szívébe, illetve fülébe zárta a különleges zenei világú, slágeres, de az átlagosnál jóval igényesebb hangszerelésű dalokat.

 

A tavalyi budapesti koncert iránti hatalmas érdeklődésre való tekintettel, a nyáron újra találkozhatnak az együttessel 2021. augusztus 13-án, a Tokaj Fesztiválkatlanban. Újra felcsendülnek a nagy slágerek, és kinyílik a Geszti szövegláda. A nagyszabású koncerteken lehet, hogy végre arra a kínzó kérdésre is választ kapunk: vajon „mit tehet a sejt, aki mit se sejt?”

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.