zséda_nagy
zséda_nagy

Zséda koncert

2024. június 1. (szombat), 19.00

Slágerek minden mennyiségben

Zsédenyi Adrienn több mint 20 éve töretlen fényű állócsillaga a magyar popzene világának. Több tucat toplistás sláger, 4 platina- és 4 aranylemez birtokosa, több száz telt házas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt.

Az énekesnő a Cotton Club Singers alapítótagjaként vált ismertté. A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soul zenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak. Koncertjét is ez a sokszínűsége jellemzi. A Szeress most! naív romantikájától az Életben maradni sodró lendületű albumokon, klipeken keresztül szövődnek a történetek, íródik a mese, melyeket Zséda mesél nekünk szerelmekről, életekről, vágyakról, kudarcokról, újrakezdésekről, reményről, boldogtalan boldogságról. Dalok sokasága, melyeket jól ismerünk, slágerek, melyeket együtt éneklünk vele, érzések, melyek olyan ismerősek…

2024 nyarára Zséda egy igazán ütős, pörgős, repertoárral készül, a régi nagy kedvencek olyan slágerekkel egészülnek ki, mint a korábban már említett Életben maradni, a Csak a szívemet dobom, vagy éppen, a Helló. Sodró lendületű, látványos koncert, igazi felhőtlen nyár esti kikapcsolódás Zsédával és fantasztikus zenekarával.

(12 éves kor alatt a belépés ingyenes.)