Nagy érdeklődés övezte Müller Péter előadását, akit magával ragadott a „Katlan-varázsa”.

A hazai populáris ezoterikus irodalom (egyik) legnagyobb alakjával, Müller Péter előadásával nyitottuk meg a 2016-os szezont a Fesztiválkatlanban május 21-én, szombaton.
Az idei szezon egyik kiemelt újdonsága, hogy a rendezvénytérben, az úgynevezett Teátrumban is szervezünk „kisebb”, de annál nagyszerűbb eseményeket. Ezt a sort az író, dramaturg, forgatókönyvíró, előadó Müller Péter nyitotta „A sorsformálás mágiája” c. előadásával.
A Fesztiválkatlan által szervezett eseményre Debrecenből, Miskolcról, Nyíregyházáról is érkeztek érdeklődők a helyieken kívül, így joggal kijelenthetjük, hogy az egész régiót megmozgatta a teltházas író – olvasó találkozó.

Müller Péter gondolatainak szövevénye, előadásmódja nyugalmat sugározott, szavait „lélegzetvisszafojtva” hallgatta a publikum. Számos bölcselet mellett sokat beszélt a sorsunkról, a mágiáról, a lelki tanítómesterről, a lent és fent állapotáról, a harmóniáról, az egységről.

Egy-egy humoros megjegyzésén jót is nevethettünk, hisz mint mondta, az öröm az egyik legfontosabb dolog az életünkben. Azokat a szavait mindenki magáénak érezte, amelyekkel a mindennapi történésekre kaptak válaszokat (többen jegyzetelték gondolatait). Személyes történetei közel hozták őt a nézőkhöz, akik a saját problémáikhoz kapcsolódó kérdéseikre is választ kaptak. A beszélgetés végén sokan autogrammal gazdagodtak és fotókat is készítettek az est főszereplőjével, aki többször hangsúlyozta, nagyon jól érezte magát először a Katlanban. „Mintha egy másik országban lennék, csodálatos helyszín!” – emelte ki dicsérően Müller Péter.

A tanulságos előadást a szervezők (Király László tokaji borász jóvoltából) ajándékkal köszönték meg.

Fintor Gábor
létesítményvezető

[robo-gallery id=”17061″]

Fotók: Erdős József

Fesztiválkatlan

„Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik!”