Immáron negyedik teljes szezonját kezdte meg a Fesztiválkatlan az idén Vastag Csaba nagysikerű koncertjével május 25-én, pénteken. Az ország egyik legismertebb énekese nemcsak énekelt, hanem beszélgetett, dedikált, és fotókat is készített a rajongókkal Tokajban.

 

A „Katlan-stábja” először a május 12-ei budapesti nagykoncertjéről kérdezte Vastag Csabát.

Nagyon-nagyon szép emlékeket őrzök a Kongresszusi koncertről, mely egy készülő új „anyag”, CD, turné előfutára NEON címmel” – ismertette az X-faktor első szériájának győztese. „Gyermekkorom óta a csapatszellem híve vagyok. Az X-faktor után a zenekart sokáig a CD helyettesítette, amit nem bánok, hisz nagyon sok tapasztalatot szereztem. Pár év után azonban úgy döntöttem, hogy csak zenekaros formában képzelem el a jövőmet” – árulta el. A színházi szerepek miért szorultak háttérbe manapság? – tettük fel a kérdést.

Előbbre helyezem a zenekaromat, jobban meg tudom valósítani önmagamat a dalok által. Ettől függetlenül a színházat is nagyon szeretem, ami egy teljesen más műfaj” – fejtette ki a Fonogram – díjas énekes, aki megköszönte a családias vendéglátást, egyúttal sikeres évadot kívánt a Fesztiválkatlan szervezőinek.  

A Fesztiválkatlan következő eseménye Fábry Sándor előadása lesz a Paulay Ede Színházban június 1-jén 19 órától, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Dr. Fintor Gábor

ügyvezető igazgató

Vastag Csaba koncertjéről készült képalbumunk itt található.