A legenda színháza, a tánc csodája, a tűz ragyogása a NOX. Az együttes a tavaly novemberi sikeres Aréna koncert után varázslatos koncertet adtott a Főnix turné részeként a Katlanban is augusztus 19-én.

Élménygazdag látványvilággal lépett fel a Tokaj Fesztiválkatlanban a NOX. Péter-Szabó Szilvia és Nagy Tamás zenekarral és táncosokkal kiegészülve mutatta be varázslatos koncertjét.

– Amikor készültünk az Arénára (tavaly november) mindannyiunkban volt egy egészséges drukk, hogy vajon hogy fogadnak majd minket tizenhárom év után. De az, amit a közönségtől kaptunk minden várakozást felülmúlt – mondta el a Katlan Stábnak adott interjújában Péter-Szabó Szilvia. Az énekesnő hozzátette, ezt a visszatérést már öt-hat éve tervezik és nagyon felemelő számukra, hogy az összes dalukat énekelte a közönség Tokajban.

– A tavaly novemberi Aréna koncert előtt egy fél évvel kezdtünk el azon dolgozni, hogy az a show, amit a közönség a tokaji színpadon is láthatott, összeálljon. Az egykori Ragyogás turné gyökereit vettük alapul, abból építkeztünk és persze a mai világot is szerettük volna megjeleníteni – emelte ki Nagy Tamás. – Az elmúlt tizenhárom évben nagyon sokat fejlődött a látványtechnika. Akkoriban még egy kivetítőnk volt, amin a kor legmodernebb eszközeivel tudtunk látványt varázsolni. De azóta LED falak és számos egyéb kiegészítő teszi még élvezhetőbbé a koncerteket – tette hozzá Péter-Szabó Szilvia, aki azt is elmondta, hogy nagyon tetszett neki a Fesztiválkatlan és bízik majd egy visszatérésben is.

Péter-Szabó Szilvia és Nagy Tamás örömmel dedikált a koncert után a rajongóknak.

Fotók: Erdős József/Tokaj Fesztiválkatlan