A Margaret Island szimfonikus koncertje jelentette az ötödik teljes szezon záróeseményét a Fesztiválkatlanban, augusztus 31-én, szombaton. A sors érdekessége, hogy az együttes is jubileumot ünnepelt Kelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán.  

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb zenekar a hazai könnyűzenei palettán. „Eső” című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a rádiós toplistáknak (későbbi slágereik például a Hóvirág, vagy a Legszebb szavak). A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz, és boldogan nyilatkozott a Katlan-stábnak is.

Egy ötállomásos országjáró turné – Legszebb színek címmel – keretében ünnepeltük ötéves fennállásunkat” – mondta Lábas Viki énekesnő, aki hozzátette azt is, hogy lenyűgöző a környezet, az atmoszféra, és nagyon örülnek annak, hogy a Fesztiválkatlanban zenélhetnek turnéjuk utolsó felvonásaként.

Ezen az estén – az áthangszerelés miatt- a dalainknak másfajta arcát tudtuk megmutatni, ezért számunkra is roppant izgalmas ez a fajta koncertélmény. Ráadásul az ültetett „előadásnak” mindig van egy különlegessége, nagyobb figyelem árad felénk” – ezt már Füstös Bálint, és Törőcsik Kristóf emelte ki.

Vajon mi az elkövetkező öt év célkitűzése? – tettük fel a kérdést.

Vannak terveink, új ötleteink, de a célok ugyanazok, a legfontosabb az örömzenélés. „Nagyon szoros a kapcsolatunk a rajongóinkkal, a közönségünkkel, ami számunkra is nagyon lényeges, ezt tovább szeretnénk erősíteni”zárta vidáman az ötéves Margaret Island zenekar, akiket a születésnap alkalmából tortával, virágcsokorral, finom tokaji borokkal leptünk meg.  

fotók: Erdős József/Fesztiválkatlan

Az esemény krónikájához tartozik, hogy a Fesztiválkatlan Kft. látványos tűzijátékkal is kedveskedett lelkes KÖZÖNSÉGÉNEK.

Dr. Fintor Gábor ügyvezető igazgató