Rekordot állított fel a Tokaj Fesztiválkatlan eddigi történelmében Rúzsa Magdi. Egyetlen előadóként eddig mindig teltházas koncertet adott, ötödik alkalommal sem volt másként. Szinültig megtelt a lelátó, olyan sokan voltak kíváncsiak az ország egyik legkedveltebb énekesnőjének a koncertjére, hogy pótszékekkel kellett kiegészíteni ismét a nézőteret.

– Nagyon szeretem a közönséget, imádom és mindig szeretek idejönni. Ugyanakkor mindig van bennem egy félsz is ezen a helyszínen, mert néha azt érzem, hogy egy kicsit távol van tőlem a közönség. Mindig úgy megyek ki, hogy „húha, vajon hogyan fogom őket „megérinteni”, hogyan tudom „elérni” őket igazán” – mondta a Katlan Stábnak adott interjújában az énekes, aki hozzátette, ennek ellenére egyszerűen el kezd magától élni a koncert és a távolság nem akadály, hisz „összeér” a dolog, majd minden alkalommal úgy ér véget, hogy ez egy fantasztikus buli volt.

Rúzsa Magdi 2006-ban nyerte meg a Megasztár harmadik szériáját. Azóta szinte töretlen a sikere és annak ellenére, hogy rendszeresen slágerré váló dalokkal jelenik meg, a koncertjein a régebbeiket is előadja.

– Mindig hozzuk magunkkal az abszolút slágereket, mert ehhez ragaszkodom. Ilyenkor mindig úgy gondolkodom, mint a közönség, vagyis, hogy én minek örülnék, ha mondjuk elmennék egy kedvenc énekesem koncertjére. Én az az énekes vagyok, aki ezt meg fogom adni a közönségemnek mindig, azért, hogy elégedetten menjen haza. Úgyhogy minden olyan dalt, amit ők szeretnek, azt eljátsszuk, de természetesen az Elmegyek sem marad ki, hála Istennek nagyon-nagyon szeretik– emelte ki Rúzsa Magdi, aki vezeti a slágerlistákat legújabb, Elmegyek c. dalával.

Fotók: Erdős József/Fesztiválkatlan