A Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda közös produkcióját láthatta a közönség a Fesztiválkatlan Teátrumában július 21-én, pénteken. 

 

A Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem maga a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé. – olvasható az előzetesben.

 

Egy éve játsszuk a darabot” – ismertette Balla Eszter színésznő. „Egyfelől a humor „viszi a nézőket”, másfelől a darab mélysége is megérinti a nézőt. Ezért nagyon jó játszani ezt az előadást. A karakterem egy olyan személyiség, ami nagyon nem én vagyok, nem így működöm a házasságomban. A szerepem sokkal szókimondóbb, dominánsabb. Nagyon sokat tanultam a produkcióból” – árulta el a Párterápia női szereplője.

 

„A Belvárosi Színházban folyamatosan teltházzal játsszuk a darabot (mint ahogyan itt, Tokajban is) nagyon szereti a közönség, ami az írót is dicséri. Egy kapcsolatban hullámvölgy bármikor adódhat, így többnyire magukra ismernek a nézők.” – mondta Mészáros Máté színművész.

 

A Fesztiválkatlan következő teátrumi eseményeként a Tiszadobról ismertté vált Oláh Ibolya július 28-án ad klubkoncertet, ahol a zongora, a cajon és az akusztikus gitár egyvelege az énekesnő egyedi hangjával repíti majd a nézőket.

 

Fintor Gábor

ügyvezető igazgató