A tavalyi nagy sikere után újra fellépett zenekarával Rúzsa Magdi a Fesztiválkatlanban augusztus 22-én, szombaton (a Broadway Event és a 29. Zempléni Fesztivál szervezéseként). Az ország egyik legszebb és legnépszerűbb előadója kizárólag a Katlan-stábnak nyilatkozott az (ültetett) koncert előtt.

Máté Péter, ArtisJus, és kétszeres Fonogram díjas énekes, dalszövegíró. Többszörös arany, és platinalemezes előadó. Idén februárban már harmadik alkalommal adott – dupla! – teltházas Aréna koncertet Rúzsa Magdi.

fotó: Erdős József

 „Nagyon örülök, hogy ilyen sokan kíváncsiak rám” – mondta a Katlan-stábnak a hatalmas rajongótáborral rendelkező énekes. „Ez egy édes teher, amit folyamatosan meg kell ugrani, hogy mindig jobb és jobb legyen a teljesítmény, imádom ezt a zenei világot” – tette hozzá az Eurovíziós Dalverseny 2007-es hetedik helyezettje.

Vajon hogyan élte meg az elmúlt időszakot a Megasztár egykori győztese?   

A pozitív oldalát fogtam meg. Kreatívan (majdnem két évre) előre dolgoztunk, dalokat írtunk, új projektek születtek, melyekkel télen és jövő tavasszal ismerkedhet meg a közönség” – árulta el Rúzsa Magdi.  

Tokaji fellépésén kisugárzása egyedülállóan hatott, zenéjéből az alázat és a boldogság sugárzott. A vastaps, a közönségsiker pedig talán egy újabb Rúzsa Magdi koncertre enged következtetni Tokajban, a Fesztiválkatlanban, ahol a minőség, a kultúra, és a gasztronómia találkozik…

Dr. Fintor Gábor

igazgató