Sebestyén Balázs – aki kétségkívül napjaink legnépszerűbb, legszimpatikusabb televíziós, és rádiós műsorvezetője – látogatott el Tokajba, a Fesztiválkatlanba, és tartott szórakoztató, és sok mondanivalóval, pozitív üzenetekkel fűszerezett interaktív előadást július 7-én, szombaton.  

 

Mint ismert, Balázs a Z+ csatornán kezdte karrierjét, ami azóta töretlenül ível felfelé. Az RTL Klub-on különböző vetélkedőknek, talkshowknak, valóságshowknak és tehetségkutató műsoroknak volt már a házigazdája. Jelenleg a Rádió 1-en hallhatjuk minden reggel Rákóczi Feri és Vadon Jani társaságában. Hatszor kapta meg a Story Magazin legjobb műsorvezetőjének járó kitüntetést. Több könyvet (pl. Szigorúan bizalmas) is írt már. Feleségével két gyermekük van. Hatalmas teniszrajongó, ugyanakkor a síelés és a lovaglás is a hobbija között szerepel.

 

A Fesztiválkatlanban a közéletről, a médiáról, a könyveiről, és a hobbijairól is kérdezte Tarczy Gyulamoderátor, a Nyíregyházi Televízió főszerkesztője, ugyanakkor a Nézők is feltehették kérdéseiket Balázsnak. A médiaszemélyiség készségesen adott interjút a Katlan-stábnak is.

 

Nagyon helyesek voltak a Nézők, akadt néhány kérdés (pl. a „szülőszobás”), ami meglepett, összességében nagyon élveztem az előadást”– kezdte Balázs. Nem túl sokat járok közönségtalálkozókra, de ha jó hangulatúnak tűnik a rendezvény, akkor szívesen megyek/jövök. A Katlannak egy komoly múltja van, így tök szívesen jöttem” – folytatta. „Szó volt közéletről, spiritualitásról, médiáról. Az esetemben az elmúlt 20 év tekintetében sok mindenről lehet beszélni” – emelete ki. Ezek között is szóba került az utánpótlás kérdése. „A mai fiatalok inkább youtube sztárok akarnak lenni, nem pedig műsorvezetők. Ehhez a televízióknak alkalmazkodniuk kell, és megoldást találniuk rá” – zárta Sebestyén Balázs.       

 

Az előadását dr. Fintor Gábor ügyvezető és Cserépy Nóra projektmanager egy egyedi készítésű tokaji nedűvel (is) igyekezett meghálálni Balázsnak.

 

Fesztiválkatlan Kft.