Ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni Szulák Andreát, hisz ismerhetjük a médiából, a színészet, a színpad világából, és – mint, ahogyan hangsúlyozta fellépésén- elsősorban a zenén, az éneklésen keresztül. „Kedvenc dolgaim” címmel tartott önálló estet, koncertet a Teátrumban, augusztus 28-án, szerdán. Elek Norbert kísérte zongorán.

Azt gondolom, sokkal többet, és hitelesebb információkat tudhatott meg rólam a közönség ezen az esten, mint, amit a bulvársajtóban olvashatnak rólam” – kezdte nyilatkozatát a Katlan-stábnak Szulák Andrea.Az élet gyakran adott leckéket, komoly próbatételeket, amelyekből tanultam, és ezek előrébb vittek” – ezt már arra a kérdésre válaszolta a Művész Nő, hogy miért fogalmazta meg a koncertjén azt, hogy mindig a talpára esik. „Ha az élet a földre dob, próbálj meg valamit onnan felszedni! Ezen bölcselet szerint gondolkodom, ez hatja át mindennapjaimat. Egyébként pedig úgy érzem, hogy az irigyeimnek köszönhetem a legtöbbet” – mondta határozottan „életfelfogásáról” az EMeRTon-díjas énekesnő.

fotó: Erdős József

Hogyan érezte magát Tokajban? – tettük fel a kérdést.

Csodálatos a helyszín, a környezet, nagyon kedvelem Tokajt, ami az egyik gyöngyszeme hazánknak. A Fesztiválkatlanról sokat hallottam már a kollégáktól, tényleg lenyűgöző. Remélem, lesz lehetőségem a nagy színpadon is szerepelni majd” – zárta gondolatait Szulák Andrea, akinek önálló estjét vastaps kísérte.  

Dr. Fintor Gábor ügyvezető igazgató