Kőhalmi Zoltán önálló estjével vette kezdetét a 2021-es szezon a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán. A humorista „Történjen bármi” című műsorával szórakoztatta a közönséget. A Dumaszínház oszlopos tagja a Katlan-stábnak nyilatkozott hamarosan megjelenő könyvéről is.

Kőhalmi Zoltán szórakoztatta a tokaji közönséget (fotó: Erdős József)

Harmadik alkalommal nevettette meg a nézőket Kőhalmi Zoltán Tokajban. A Karinthy-gyűrűs humorista korábban a teátrumban is fellépett már, valamint Kiss Ádám és Janklovics Péter társaságában a nagyszínpadon is szórta a poénokat.

A humorista is, sok előadó társához hasonlóan jó ideje várta már, hogy újra színpadra léphessen, de a koronavírus okozta helyzetet és az otthoni létet aktívan töltötte.

Nekem nagyon sokáig szórakoztató volt, hogy sokat vagyok otthon és több időt tölthettem el a gyerekekkel. Igyekeztem minden téren kihasználni, például hangya tartásra tanítottam az internetezőket egy videó sorozatban, ismeretterjesztő jelleggel. És könyvet is írtam az Utolsó 450 év címmel, ami szeptemberben jelenik meg – mondta el Kőhalmi Zoltán a Katlan-stábnak, hozzátéve azt, hogy mindezek ellenére nagyon várta már, hogy a közönséggel is találkozzon.

A humorista számára a június hónap munkával telik, júliusban azonban a családjával nyaral és a DumaFüred Fesztiválon is részt vesz. Utóbbi kapcsán azt mondta, azért is szereti a Balaton-parti humortábort, mert ilyenkor nézőként kollégái műsorát is meghallgathatja.

A szezon júliusban kapcsol magasabb fokozatba a Tokaj Fesztiválkatlanban. Július 2-án, pénteken Dr. Mihalec Gábor pár-és családterapeuta, párkapcsolati sikerkönyvek szerzője tart előadást Viharálló szerelem címmel a teátrumban, egy héttel később pedig az utóbbi időben az anyaságra összpontosító Tóth Gabi ad koncertet a Paulay Ede Színházban.

(ej)