Rézfúvósok muzsikájától volt hangos a Tokaj Fesztiválkatlan július 30-án. A világszerte koncertező szerb Boban Markovic rezesbandájával és Palya Beával nagyszerű hangulatot teremtett a ’katlan közönségének.

– Ideje volt már, hogy Tokajba is eljussak – nevetett fel Boban Markovic a Katlan Stábnak adott interjújában a koncert előtt. – Régóta járunk már Magyarországra fellépni, abban pedig biztos vagyok, hogy jövünk még ide, nagyon tetszik nekem ez a helyszín – tette hozzá a zenész.

A koncert fő gerincét a Mrak című albumok dalai adták, az album a koronavírus okozta világjárvány előtt jelent meg, de bemutatni már nem tudták. Az album címadó dala a világzenei toplisták elején szerepelt sokáig. Boban Markovic hozzátette, ismeri és szereti a tokaji bort, koncert után pedig zenéstársaival meg is kóstolják azt.

Palya Bea több mint tíz éve jár fellépni a szerb muzsikusokkal.

– Vannak dalok, amelyek nem maradhatnak el akkor, amikor mi együtt színpadra állunk. Bobanék két dala mellett a harmadik az én dalom, ami felcsendült a tokaji koncerten – emelte ki Palya Bea.

A Tokaj Fesztiválkatlan idei kínálata is bővelkedik még zenével, hiszen Rúzsa Magdi és Ákos is koncertezik majd, valamint Richard Claydermann zongorajátéka is minden bizonnyal elvarázsolja majd a közönséget.