„Játék a tűzzel, a Katlan, ahol izzik a levegő” szlogennel szerveztük meg ingyenes városi gyermeknapi rendezvényünket május 29-én, vasárnap.
Az egész napos ugrálóvár, trambulin, arcfestés, csillámtetoválás, kézművesfoglalkozás óriási népszerűségnek örvendett. A virsli evő, a célba dobó és a vizes hordós almaszedegető versenyeken pedig több korcsoportban zajlottak a mókás „küzdelmek”, mindenki ajándékkal (Halász Judit koncertre szóló belépővel) gazdagodott. A díjakat Tokaj város polgármestere, Posta György és a Fesztiválkatlan ügyvezetője, Fazekas Tamás nyújtotta át a mosolygós csemetéknek.

A gyermeknap krónikájához tartozik, hogy egy nagyon izgalmas és látványos Triál extrém sport show-nak is tapsolhattunk. Tűzoltó- és rendőrségi, majd Zumba táncbemutató is nagy sikert aratott, miközben Frici bohóc lufikat osztogatott délután. A Gombóc Együttes interaktív műsora pedig feltette a pontot az i-re. A műsorukban közismert gyermekdalok és magyar népdalok feldolgozásai is szerepeltek, amelyekre együtt táncoltak, énekeltek, „buliztak” a jelmezbe öltöztetett óvodások és iskolások.

A Fesztiválkatlan célja az volt, hogy a programok segítségével egy feledhetetlen boldog napot szerezzünk a kilátogatók, elsősorban a gyermekek számára. Bízom benne, hogy küldetésünket teljesíteni tudtuk. A pozitív visszajelzések ezt erősítik meg!

Fintor Gábor

Fesztiválkatlan, 2016

„Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik.”
[robo-gallery id=”17126″]

Teljes programunk: