Egyedülálló produkciókat, nagyszerű, színvonalas előadásokat láthatott a nagyérdemű (közel 35 ezer látogató!) 2016-ban a Fesztiválkatlanban. Kelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadának szervezői az idei évadra is parádés felhozatallal készülnek, szeretettel várják a közönséget Tokajban. Az alábbiakban a június és július havi nagyszínpadi eseményeinkkel ismerkedhetnek meg.  

Az Alma zenekar (arany és platinaemezes együttes) koncertjével indulnak a nagyszínpadi produkciók június 18-án, vasárnap a gyermekes családok nagy-nagy örömére.

A hazai könnyűzene alighanem legjobb férfi hangja, az énekes-dalszerző Molnár Ferenc CARAMEL július 8-án, szombaton ad koncertet.

Az egyik leglátványosabb előadásnak július 16-án, vasárnap az Experidance társulat Földünk ezer arcát, sokszínű, misztikummal teli csillogó világát bemutató Nostradamus műsora várható. Egy világkörüli útról szól, ahol a hangulatfelelős Ganxsta Zolee zenész-színész.

A musical szerelmesei a Muzsika hangja c. darabot láthatják Eperjes Károly rendezésében, a Magyar Színház előadásában július 22-én, szombaton.

A szezon egyik leginkább várt koncertje minden kétséget kizáróan a világsztár, Thomas Anders (az egykor igen népszerű Modern Talking egyik tagja) fellépése lesz, akit idén Magyarországon kizárólag a Fesztiválkatlanban láthat a közönség július 29-én, szombaton. A koncerten felcsendülnek a jól ismert, fülbemászó dalok: Cheri, cheri Lady, You’re My Heart You’re My Soul, Brother Louie, Sexy, sexy Lover, melyeket hallgatva felidézhetjük, újraélhetjük a hozzájuk fűződő érzéseket, hangulatokat. A Thomas Anders and The Modern Talking Band a legmodernebb hangzás- és fénytechnikával fűszerezett kihagyhatatlan élményt ígér a nosztalgiázni vágyó közönségnek!

Egy későbbi írásban az augusztusi produkciókról számolunk be.

Fintor Gábor

ügyvezető igazgató