cooky_nagy
cooky_nagy

Katlan Classic Party
sztárvendég: Cooky

Idén is vár a nyár legnagyobb házibulija! Az elmúlt 20 év legnagyobb hazai és külföldi slágereivel várják a discóba vágyókat. A fergeteges party házigazdája DJ Dezi, aki egyedülálló videó discó show-val készül, az este sztárvendége Cooky.

 

Cooky Párizsban született, a francia fővárosban szerezte meg 1992-ben rádiós és televíziós főiskolai diplomáját is. A következő hat évben, a két legnagyobb francia zenei rádióban, az NRJ-ben és a FUN-ban dolgozott. 1998-ban költözött Magyarországra és Miskolcon a Sky Music Rádióban kezdett dolgozni. Ezt követte Érden a Junior Rádió, utána Budapest Extrém Rádió majd a Rádió1, a Music Fm, és újra a Rádió1.

Közben sokat szerepelt különböző műsorokban, a TV2-ben a Nagy Duettben zsűritagként találkozhattunk vele és ő volt a műsorvezetője az Ezek megőrülteket produkciónak. Utána jött az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen műsor, majd a Konyhafőnök VIP. Ő volt a műsorvezetője volt a Kész Átverés Show-nak is.

2002 óta járja az országot, mint dj. Sokan hallhatták már saját dalát a Love Again-t, amit a tervek szerint egy Király Viktorral közös alkotás követ majd.

Zenei stílusa a mainstream, slágeresebb vonal, de nagyon jól kever classic house darabokat is.